Elopäivät banner

Elopäivät 2023

Tervetuloa Aarresaari-verkoston vuotuisille Elopäiville! Yliopistojen työelämä-, urapalvelu- ja alumnihenkilökunta pääsee neljän vuoden tauon jälkeen taas kokoontumaan kasvotusten elokuiseen Helsinkiin Hankenilla 17.-18.8.2023.

Elopäivät järjestetään tänä vuonna Suomen pääkaupungissa Helsingissä ja järjestäjäyliopistona toimii Kauppakorkeakoulu Hanken. Hanken on perustettu vuonna 1909 ja on siten yksi Pohjoismaiden vanhimmista kauppakorkeakouluista. Hanken on myös Suomen ainoa itsenäinen kauppakorkeakoulu.

Tervetuloa! Välkommen!

Vuoden Elopäivien 2023 tärkeimpänä tavoitteena on, että pääsemme vihdoin neljän vuoden tauon jälkeen verkostoitumaan kasvotusten. Ohjelmaan on kiinnostavien puheenvuorojen lisäksi sisällytetty aikaa myös keskustelulle ja mukavalle yhdessäololle. Elopäivien kohokohtana vietämme mukavan illan rapujuhlien merkeissä Helsingin Uunisaaressa. 

Alla olevilta sivuilta löydät kaikki tarvittavat tiedot ilmoittautumiseen, ohjelmaan, majoittumiseen ja saapumiseen liittyen. Jos aiot saapua Helsinkiin aiemmin tai jäädä Elopäivien jälkeen, niin löydät paljon mukavia vinkkejä Visit Helsingin Opens in new window verkkosivuilta.