| 20.03.2024

Fulbright-forskaren Terry Esper på Hanken under våren

Professor Terry Esper forskar på Hanken under våren 2024 som Fulbright Distinguished Professor.

Terry Esper Fulbright-forskare på Hanken

Terry Esper är professor i logistik vid The Ohio State University's Fisher College of Business. Hans forskning har publicerats i ledande akademiska tidskrifter och branschtidningar och han är styrelseordförande i Council of Supply Chain Management Professionals, som är en av de största globala organisationerna för ledare och forskare inom logistik.

Ett av Espers främsta forskningsområden är sista milen-logistik, med särskilt fokus på hur sista milen-logistiktjänster kan förbättra kundernas serviceupplevelse.På senare tid har han dock börjat utforska ett bredare perspektiv på detta ämne för att inkludera de sociala, samhälleliga och välbefinnandeaspekterna av sista milen-logistik, och det är vad han vill utforska mer medan han är på Hanken.

-Fokuset på samhällsansvar här på Hanken erbjuder många forskare som jag kan samarbeta med för att utvidga min kunskap om rollen och vikten av de sociala/samhälleliga komponenterna i logistiken, säger Esper.

I april kommer Terry Esper att tala om sin forskning vid ett seminarium på Hanken.

Seminariedatum: Tisdag 16 april 2024
Plats: A411
Program:
08.00-8.30 Kaffe och mingel
08.30-9:30 Föredrag och diskussion

Seminariet hålls på engelska och är öppet för Hankens alumner, studenter, personal och företagspartners. Anmälning via denna länk:
Seminarium med Terry Esper