| 29.10.2015

Studerande – kom i kontakt med arbetslivet via Karriärtjänster evenemang!

Ännu hinner du delta i Shadowing Days på EY, Fazers Marketing Day och karriärseminarium samt en Working Breakfast. Anmäl dig redan idag!

Ännu är hösten inte över och Karriärtjänster erbjuder ett digert program för att lätta på höstmörkret och ta ett steg närmare din drömkarriär.

Shadowing Days (EY) 30.11-2.12

Intresserad av konsultering? Då kan EYs Shadowing Days vara något för dig. Du följer under tre intensiva dagar med en konsult och lär dig vad arbetet går ut på i praktiken samt övar på det själv.

Mer information och ansökan.

Marketing Day (Fazer) 20.11

På Fazers Marketing Day har du, med passion för marknadsföring, chansen att i team planera en kampanj i sociala medier för en ny produkt. Det vinnande teamet har en chans att bli anställda av Fazer för att genomföra kampanjen!

Mer information och ansökan.

Personlighetstester- och analyser – case Fazer 3.11

Vill du förbereda dig inför kommande intervjuer och är nyfiken på personlighetstester- och analyser? Kom och hör vad du kan förvänta dig av en testdag och vilka tester metoder som vanligtvis används.

Mer information och anmälan.

Working Breakfast med Satu Huber 25.11

Kom och njut av en bit frukost och diskutera yrkesliv och karriär. Satu är verkställande direktör för Hankens partnerföretag Elo och utexaminerades från Hanken 1982.

Mer information och anmälan.