| 06.08.2024

Sök till Hanken Business Labs pre-inkubatorprogram!

Playground text on image
Drömmer du om att starta ett eget företag? Då är det här något för dig! Vi på Hanken Business Lab är glada att meddela att ansökningen officiellt är öppen för Playground pre-inkubatorprogrammet, hösten 2024. Om du är en universitetsstudent, någon som vill byta karriär eller en branschexpert som är redo att ta steget in i entreprenörskap, har du nu chansen att göra dina drömmar verkliga.

Ge dig ut på en entreprenörsresa med Hanken Business Labs pre-inkubatorprogram the Playground! Ansökningarna är nu öppna för vårt program hösten 2024. Hoppa in i ett ekosystem som är utformat för att förvandla dina innovativa idéer till blomstrande företag. Oavsett om du är en erfaren entreprenör eller precis har börjat ditt startup-äventyr hjälper Playground progammet dig längs med vägen!

En översikt av pre-inkubatorprogrammet

Kärnan i Playground-upplevelsen är en unik blandning av mentorskap, samarbete och praktiska workshops. Vi är inte bara en pre-inkubator, vi är dina partners för framgång. Som deltagare kan du förvänta dig:

  • Strategiskt mentorskap: Få personlig vägledning och stöd från branschexperter som har entreprenörskunskap.
  • Samarbetsmiljö: Gå med i en grupp av likasinnade individer, med en atmosfär av innovation och delad framgång.
  • Hands-on Workshops: Vårt program är skräddarsytt för fysiskt engagemang, vilket ger en fördjupad inlärningsupplevelse som går utöver traditionella pre-inkubatorer.

Hör från tidigare deltagare

Med 30 portföljbolag som bildats under eller efter programmet, har Playground programmet en bevislig förmåga att stöda framgång. Men ta inte bara vårt ord för det – här är några vittnesmål från tidigare deltagare:

"Teamet blev snabbt mina största cheerleaders samtidigt som de gav mig bra kontakter! De veckovisa mötena var också bra eftersom jag kunde bolla idéer jag hade med teamet."

"Programmet hjälpte oss att ta ansvar för att driva vår idé framåt och konsekvent bygga vidare på vår verksamhet. Via programmet fick vi alltid hjälp av teamet med olika typer av motgångar."

"En höjdpunkt för mig är det enorma nätverket! Oavsett vad problemet är finns det alltid någon som teamet kan para ihop dig med. Dessutom har stödet varit fantastisk!"

Sök med nu! 

Redo att ta det första steget? Ansökan till vårt pre-inkubatorprogram the Playground är nu öppen! Missa inte denna chans och skicka in din ansökan redan idag via denna länk.

Ansökan stänger 14.8.2024, ifall det uppkommer eventuella frågor eller funderingar, skicka ett email till Playground programmets programchef Magret Jokela (magret.jokela@hanken.fi).