Illallinen

Uunisaari
Tervetuloa viettämään iltaa Uunisaareen!

Elokuu on rapuaikaa, joten mikä olisi sen mukavampaa kuin viettää rapujuhlia yhdessä? Jos et ole rapujen ystävä, voi myös valita kasvisvaihtoehdon ja silti nauttia rapujuhlatunnelmasta!

Klo 18.30 Tapaaminen Merisatamanranta 8 (HSS:n laituri). Laiturille voi kävellä keskustasta noin 25 minuutissa esimerkiksi kauniiden Punavuoren ja Eiran kaupunginosien läpi. Voit myös hypätä vaikkapa raitiovaunu numero kolmoseen, joka kulkee noin viiden minuutin päähän laiturista. Voit tarkistaa aikataulut Reittioppaasta. Opens in new window  Raitiovaunulipun hankit helpoiten HSL-apin kautta, mutta usealla pysäkillä on myös lippuautomaatteja. 

Uunisaareen pääsemme laiturilta muutaman minuutin kestävällä lauttamatkalla (et tarvitse lippua). Yhteen lauttaan mahtuu max. 35 henkilöä, eli jakaudumme tässä kohtaa pienempiin ryhmiin. Lautta liikkuu viiriä nostamalla (välimatka on hyvin lyhyt). 

Klo 19.00 Illallinen Uunisaaressa. Alkupalaksi syödään rapuja ja lauletaan tietysti snapsilauluja yhdessä! Alkupalan jälkeen koittaa välikattaus, jolloin nousemme pöydästä jaloittelemaan. Omakustanteinen baari on tällöin auki. Välikattaustauon jälkeen nautimme herkullisesta pääruoasta ja jälkiruoasta saaristolaismaisemissa. 

Noin klo 22.00-22.30 Lähtö Uunisaaresta. Lauttaylitys takaisin Merisatamanranta 6.

Klo 23.00 Halukkaille olemme varanneet karaoketilan Pub Peräkammarista. Opens in new window  Jos sää sallii ja olemme kävelytuulella, voi karaokeen kävellä noin 25 minuutissa. Voimme myös hypätä ratikkaan, jolloin kävelyä tulee vähemmän.

Tästä pääset takaisin pääsivulle Opens in new window
 

Helan går, sjung hopp faderallanlej
 

Tuntematon